Indgraveret manchetknapper

Specifikation

Indgraveret 14g 925 Sølv manchetknapper med kæde

Indgraveret manchetknapper m initialer
"K♥R" French

Graveret manchetknapper med initialer
"CS" Old-E stil

Indgraveret manchetknapper sølv
"BSH" Times font

Manchetknapper med monogram indgravering
Kundens eget design "TSL"

Manchetknapper indgraveret med dato
"25 JULI 1998" Dato stil

Sølv manchetknapper indgraveret gratis med initialer. Et par manchetknapper vejer 14 g og alt inkl. kæden og bar er fremstillet i massiv 925 sølv. De kan indgraveres efter dine ønsker eller en af nedenstående standard designs. Du kan indsende et design du selv har udviklet ( Indsend en (ca. 600x300 pixel) sort/hvid bmp fil, som fylder mindre end 50Kb. Se nederst på indgraverings-siden.) Alt er lavet i 925 sterling sølv inkl. kæde.

Manchetknapper Indgraveret med bogstaver
"BS" Celtic stil

Manchetknapper til Far
"Far" English stil (samme manchetknap med swing bar )

Swing bar (se ovenfor) er alternativet. Swing-bar er mest beregnet til dagligdags skjorter med enkelte manchetter, da afstanden mellem forsiden og baren (14mm) er kortere end ved kæden.. Kæden (19mm) er mere beregnet til kvalitetsskjorten med dobbelte eller kraftige manchetter.Sølv manchetknapper
Manchetknapper i kromæske
manchetknapper
English stil "D&M". Når vi indgravere manchetknapperne fylder vi ikke bogstaverne ind, så de ligner "Far" ovenfor". Hvis du bestiller en gratis logobox uden logo og indtast initialerne som besked får du en metal æske med initialerne på. Af og til er vi nødt til at ændre størrelsen af bogstaverne (lige som "&" til venstre) da bogstaverne ikke altid matcher sammen... Stol på os. (Mellemrum mellem 2 bogstaver betyder at bogstaverne ikke skal flettes sammen.)


Manchetknapper med dannebro
Kunne du tænke dig en design du ved vi allerede har? Så vælge eget design uden at indsende det og sende en email lige efter du har bestilt med ordrenummeret og ønsket.

Hvis du ikke vil indsende dit eget design, vælg en af disse muligheder:

Initialer

Vælg en stil og indtast dine egne initialer på
French stilEnglish stilCeltic stilOld-E stilTimes stilDato stil
et udpluk af initialergavesiden.

 

Stilarter

Dato stil

Dato 
Indtast dag: måned: år:
Se hvordan en dato ser ud her: Indtast datoen. Du kan derefter vælge datoen som en stil hvis du genopfrisker gavesiden (åbner den igen). Brug både store og små bogstaver for at gøre teksten mere spændende. Indtast ikke initialer/bogstaver hvis du vælger dato stil. Alternativt: vælg dato fra stil menuen og følg vejledning.

dato stil

 

 

Se flere manchetknapper