Indgraveret manchetknapper

Specifikation

Indgraveret Initialer 16g 925 Sølv manchetknapper med swing bar

Disse sølv manchetknapper er beregnet til gratis indgravering af initialer. Et par manchetknapper vejer 16 g og er fremstillet i massiv 925 sølv. De kan indgraveres efter en af nedenstående standard designs eller efter et design du selv har udviklet ( Indsend en (ca. 600x300 pixel) sort/hvid bmp fil, som fylder mindre end 100Kb. Se nederst på indgraverings-siden.) Alt er lavet i 925 sølv inkl. swing bar. Pladen måler 17 x 12 x 3mm. Der er 13mm mellem pladen og swing bar.

Hvis du ikke vil indsende dit eget design, vælg en af disse muligheder:

Manchetknapper med indgraveret initialer
"Far" English stil


sølv manchetknapper indgraveret CCL
"CCL" Times stil. (OBS: "BC" Times - når der er kun 2 bogstaver)


Sølv manchetknapper til indgravering af initialer
Manchetknapper indgraveret med initialer
"CS" Old-E stil - Alternativet med kæde eller firkantet swing bar

Manchetknapper med kæde er alternitivet. Swing-bar er mest beregnet til dagligdags skjorter med enkelte manchetter, da afstanden mellem forsiden og baren er kortere end ved kæden.. Kæden er mere beregnet til kvalitetsskjorten med dobbelte eller kraftige manchetter.


Sølv manchetknapper
Manchetknapper i sølv
manchetknapper
English stil "A&E". Når vi indgravere manchetknapperne fylder vi ikke bogstaverne ind, så de ligner "Far" ovenfor". Hvis du bestiller en gratis logobox uden logo og indtast initialerne som besked får du en metal æske med initialerne på. Af og til er vi nødt til at ændre størrelsen af bogstaverne (lige som "&" til venstre og altid "J") da bogstaverne ikke altid matcher sammen... Stol på os. (Mellemrum mellem 2 bogstaver betyder at bogstaverne ikke skal flettes sammen.)

Initialer

French stilEnglish stilCeltic stilOld-E stilTimes stilDato stil
et udpluk af initialer

Vælg en stil og indtast dine egne initialer på gavesiden

Stilarter
R hjerte K indgravering
Vær kreativ... "R♥K" Times stil.

Dato stil

Dato 
Indtast dag: måned: år:
Se hvordan en dato ser ud her: Indtast datoen. Du kan derefter vælge datoen som en stil hvis du genopfrisker gavesiden (åbner den igen). Brug både store og små bogstaver for at gøre teksten mere spændende. Indtast ikke initialer/bogstaver hvis du vælger dato stil. Alternativt: vælg dato fra stil menuen og følg vejledning.

dato stil

 Gå til forsiden