sølv dogtag banner

Specifikation

Massivt sølv 17 gram sterling sølv Jean-tag
Dogtag til jeans / cowboybukser

sølv halskæde top
sølv jean smykke

sølv jean dog tag
Indgraveret jean tag sølv

Smykker til jeans cowboybukser kæde
sølv halskæde bottom
"Sonny" alm. tekst


Smykker til din jeans. En sølv plade dogtag som hænger fra din bæltestrop. Indgraveres og leveres gratis. (se også tegnebog kæder længere ned). Nemt at tage på. Nemt at tage af (når bukserne skal vaskes). Juster den med dine stærke fingre - kun en gang (eller få) - så den ikke kan falde af (men kan stadig tages på og af uden bøvl.) Få den indgraveret på forsiden (7SiX2) eller med noget skjult på bagsiden (et godt råd, en hemmelighed, dit navn eller noget du holder af). De er bare for seje!... (Der er faktisk kun 18 af disse i verden indtil videre. Jeg har selvfølgelig en og min niéce stjal nummer 2 og satte den på hendes cowboybukser med det samme.)

Et fantastisk 7SiX2 design! Simple, simple, simple - keep it smart!

Indgravering: Vi syntes at de er seje som de er (en tung, blank, sølv firkant) så vi anbefaler indgravering på bagsiden. Men du bestemmer selv hvilken side du vil vise frem.

For alt andet end tekst (logos, initialer osv.) tilføj ekstra indgravering, og læg den i kurven.

Tegnebog kæde sølv
se også vores tegnebog / nøglering kæde

jean tag på cowboybukser
justerbar jean dangle
Afstanden skal være sådan at der skal bruges to hænder til at tage den af: En til at holde på jean-tag´en og den anden til at holde på bæltestroppen.

Interlectual property rights for the one piece cantilever design, allowing manual inducement of plastic strain in silver for the purpose of adjusting jewellery to fit clothing are claimed by Clearway ApS (7SiX2) 2008. Protection pending.

sølv halskæde top
gratis kromæske
sølv halskæde bottom
husk din gratis indgraveret 7SiX2 krom gaveæske

Gå til butikken >
Go to shop >