Dogtag banner

Plade armbånd. Panserkæde med massivt sølv indgraverings armbånd plade

armbånd af 7SiX2.
'Firkantet' panserkæde,
Retro 80's with a modern touch

sølv halskæde top
Panserkæde plade armbånd til indgravering
sølv halskæde bottom
Plade armbåndet er fremstillet af massivt 925 sterling sølv i Italien. Kæden er 7,5mm bred og pladen 9mm bred. Man kan selv fjerne et led hvis den er for lang pga lås designen. Pladen kan indgraveres i alle vores standard fonts, men vi anbefaller tynd kursiv, runes eller atlantic og tyk amazon (se æsker), celtisk, english, times (se læder armbånd) og french. (OBS amazon og english med både store og små bogstaver f.x. Louise / Emil og ikke LOUISE / EMIL) Panserkæden er kun slibet på 4 sider - som gør den lidt mere firkantet, tungere og moderne.

Eller udhullet sølv med Ruskind

Sølv plade armbånd med læder ruskind
flere billede ved bunden af siden


Panserkæde armbånd med 7mm og 9mm indgraveringsplade.


armbånd med indgraveret plade
graveret armbånd
Armbåndet leveres med en klassisk 9mm 'bredere' plade eller en 7mm plade som giver armbåndet en endnu mere moderne udseende. For at overdrive forskellen kunne man beskrive dem som 'retro' eller 'metro.'

Plade armbåndet er fremstillet af massivt 925 sterling sølv i Italien. Kæden er 7,5mm bred og pladen 9mm bred. Man kan selv fjerne et led hvis den er for lang pga lås designen. Pladen kan indgraveres i alle vores standard fonts, men vi anbefaller tynd kursiv, runes eller atlantic og tyk amazon (se æsker), celtisk, english, times (se læder armbånd) og french. (OBS amazon og english med både store og små bogstaver f.x. Louise / Emil og ikke LOUISE / EMIL)

Indgravering på 9mm plader

Atlantic "Bo..." og kursiv "Han..." tekst. Indgravering på bagsiden mod køb af ekstra indgravering til 50,- (se armbånd siden)
armbånd plade atlantic
armbånd graveret kursiv
bagsiden
armbånd keltisk
armbånd indgraveret times
Armbånd med runer
english stil på smal plade
Celtic "You..." (OBS store og små bogstaver er de samme) og Times "Jo..." runer (se thors siden) og til sidst English "Sa.." på en smal plade.

 

SiX2 ruskind armbånd med Sterling sølv 9MM plade og indgravering

Superflot, stilrent sterling sølv og ruskind armbånd af 7SiX2! Flotte pastel farver. Findes i én længder som passer til alle som kan få en max. 24cm lukke snor over knoerne. Fås i flere farver

 

læder armbånd med indgraveringsplade

ruskind armbånd med indgravering plade

armbånd graveret størelsearmbåndet skal være store nok til at gå over knoerne


armbånd indgraveret størelse


Se mange flere armbånd