Tilbud!

OLIVIA DAHL BY SISTIE – Halskæde med vedhæng guldbelagt sølv & opal rosa – 40-45 cm

Original price was: 700 kr..Current price is: 280 kr..

Oplev OLIVIA DAHL halskæden i guldbelagt sølv med unik rosa opal, der tilføjer elegance til ethvert outfit. Justerbar længde for perfekt pasform.

Køb her

Varenummer (SKU): 7350701909323939 Kategori:

Oplev skønheden og elegance i OLIVIA DAHL BY SISTIE’s halskæde med vedhæng, hvor hvert eneste element er omhyggeligt udvalgt for at bringe glæde og lys til din hverdag. Dette unikke smykke er ikke blot en accessory, men en hyldest til de små stunder og glæder, der gør livet værdifuldt.

Halskæden leveres med en delikat guldbelagt sølvforbindelse, der skinner i lyset og sikrer, at hver bevægelse bliver fremhævet på en raffineret måde. Med en justerbar længde på 40 til 45 cm kan du tilpasse smykket, så det passer perfekt til din stil og dit outfit. Uanset om det er til en dag på kontoret, en romantisk middag eller en uformel brunch med vennerne, tilføjer dette halskæde en ekstra dimension af elegance til dit udseende.

Vedhænget er designet med inspiration fra solens stråler, symboliseret i en strålende form, der bringer lys og liv til smykket. Midt i denne solkilde sidder en smuk opal rosa Swarovski, der glimter med en fortryllende nuance. Denne farve er ikke kun betagende, men den bærer også en symbolik af kærlighed, fred og beskyttelse. Opalen har en unik evne til at ændre nuancer afhængigt af lyset, hvilket gør dette vedhæng til et fantastisk samtaleemne, når du bærer det.

Olivia Dahl x Sistie kollektionen omfatter ikke blot dette halskæde; det er en komplet serie af øreringe, halskæder og ringe, der alle stræber efter at bringe den samme elegance og charme til din smykkesamling. Hvert stykke i kollektionen er designet med fokus på kvalitetsmaterialer og tidløse stilarter, der gør det muligt for smykkerne at blive et uundgåeligt element i din daglige garderobe.

Materialet bag halskæden er lavet af rhodiumbelagt sterlingsølv, hvilket ikke blot giver en fantastisk glans, men også gør smykket holdbart og modstandsdygtigt over for slid. Du kan være sikker på, at dette smykke vil holde i mange år fremover og vil forblive en værdifuld del af din samling.

Giv dig selv muligheden for at stråle med OLIVIA DAHL BY SISTIE’s halskæde med vedhæng. Dette er mere end blot et smykke; det er en mulighed for at udtrykke din personlige stil og bringe symbolikken af lys og kærlighed ind i din hverdag. Lad dette smykke være en del af dine mest mindeværdige øjeblikke og en konstant påmindelse om det smukke i livet. Fortæl din egen historie gennem dette enestående stykke kunst, der vil følge dig på alle dine eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OLIVIA DAHL BY SISTIE – Halskæde med vedhæng guldbelagt sølv & opal rosa – 40-45 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.